• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Prill 2018, 

Bujqësi

Nikollovski: Teknologjitë e reja në bujqësi duhet të jenë prioritet për secilin shtet

Nikollovski: Teknologjitë e reja në bujqësi duhet të jenë prioritet për secilin shtet

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Implementimi i teknologjive të reja në bujqësi është prioritet për seci... më tepër...

 
MBPEU: Marrëveshjet me Serbinë nuk do ta rrisin importin e miellit në Maqedoni

MBPEU: Marrëveshjet me Serbinë nuk do ta rrisin importin e miellit në Maqedoni

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Vitin e kaluar importi i miellit nga Serbia ka arritur 53.000 tonë dhe ... më tepër...

Nikollovski: Është e mundur heqja e plotë e pullave të sigurisë për miellin

Nikollovski: Është e mundur heqja e plotë e pullave të sigurisë për miellin

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Bisedimet për importin e miellit serb është e mundur të  përfundojnë me... më tepër...

Nikollovski: Shfrytëzimi i IPARD, një nga prioritetet

Nikollovski: Shfrytëzimi i IPARD, një nga prioritetet

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Në mënyrë të hollësishme e shqyrtuam Raportin e KE-së i cili ka të bëjë... më tepër...

MBPEU mori nga BE-ja treqind kompjuterë dhe 18 automjete

MBPEU mori nga BE-ja treqind kompjuterë dhe 18 automjete

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Tetëmbëdhjetë automjete "Dacia" dhe 300 kompjuterë në vlerë të përgjith... më tepër...

Niveli i ujërave të lumenjve më i lartë nga mesatarja e prillit

Niveli i ujërave të lumenjve më i lartë nga mesatarja e prillit

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Niveli i lumenjve është mbi mesataren për prillin me përjashtim të Kriv... më tepër...

MBPEU: Do të drejtohemi drejt përmbushjes së rekomandimeve të KE-së

MBPEU: Do të drejtohemi drejt përmbushjes së rekomandimeve të KE-së

Shkup, 18 prill 2018 (MIA) - Do të drejtohemi drejt përmbushjes të të gjitha rekomandimeve të përmba... më tepër...

Nikollovski: Po bëhen përjekje maksimale për eksport të lakrës

Nikollovski: Po bëhen përjekje maksimale për eksport të lakrës

Shkup, 18 prill 2018 (MIA) - Në mënyrë intensive por rrjedhin negociatat me Rusinë dhe Ukrainën për ... më tepër...

Ndalesë për peshkim në periudhën e pllenimit natyral të peshqve

Ndalesë për peshkim në periudhën e pllenimit natyral të peshqve

Shkup, 17 prill 2018 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave solli vendim... më tepër...

Prodhuesit e verës kërkojnë mbështetje për eksportin e suksesshëm

Prodhuesit e verës kërkojnë mbështetje për eksportin e suksesshëm

Gradsko, 16 prill 2018 (MIA) - Prodhuesit e verës së Maqedonisë përballen me konkurrencë të madhe në... më tepër...

Nikollovski: Udhëhiqen biseda për plasman të lakrës në tregun rus

Nikollovski: Udhëhiqen biseda për plasman të lakrës në tregun rus

Shkup, 16 prill 2018 (MIA) - Përgatitet oferta e lakrës së Maqedonisë për tregun rus. Mblidhen të dh... më tepër...

Ministri Nikollovski në takim me prodhuesit e verës

Ministri Nikollovski në takim me prodhuesit e verës

Shkup, 16 prill 2018 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikollo... më tepër...

MBPEU: Vazhdon kontrolli i tërësishëm nga AUV edhe për miellin e importit edhe miellin vendor

MBPEU: Vazhdon kontrolli i tërësishëm nga AUV edhe për miellin e importit edhe miellin vendor

Shkup, 13 prill 2018 (MIA) - Evidentimi i pullave të siguruisë që jepen nga Ministria e Bujqësisë, P... më tepër...

Rritet niveli i lumenjve dhe liqeneve

Rritet niveli i lumenjve dhe liqeneve

Shkup, 13 prill 2018 (MIA) - Në nivel më të lartë nga mesatarja e sotme për prillin është niveli i l... më tepër...

Afati për subvencione për dele dhe dhi të prolongohet deri më 30 qershor, kërkojnë veterinerët

Afati për subvencione për dele dhe dhi të prolongohet deri më 30 qershor, kërkojnë veterinerët

Shkup, 11 prill 2018 (MIA) - Veterinerët kërkojnë që afati për dorëzim të kërkesave për subvencione ... më tepër...

Janë asgjesuar si të pasigurta 31.000 vezë

Janë asgjesuar si të pasigurta 31.000 vezë

Shkup, 11 prill 2018 (MIA) - Më shumë se 31.000 vezë janë asgjesuar si të pasigurta në kontrollet e ... më tepër...

Në Maqedoni nuk ka domate të pasigurta nga Turqia

Në Maqedoni nuk ka domate të pasigurta nga Turqia

Shkup, 10 prill 2018 (MIA) - Në Maqedoni nuk janë importuar domate të pasigurta nga Turqia, kumtoi A... më tepër...

Mozaik

Kejt Apton në fushatë të re për rroba banje

Kejt Apton është e angazhuar në reklamën e re të f...

Dhjetë fjali të mençura të thëna nga Nena Terezë

Nënë Tereza është konsideruar si një nga njerëzit ...

Restoranti i cili edhe ata pa të holla nuk i lë të uritur

Në qoftë se jemi të uritur, ndërsa nuk keni të hol...

Banania që kushtoi 930 funte

Një gabim i një supermarketi ka bërë një banane të...

Tina Tarner sjellë muzikal që pasqyron jetën e saj

Muzikantja e njohur Tina Tarner, ka realizuar një...