• A-
  • A
  • A+
E hënë, 16 Korrik 2018, 

Telekomunikime

Në ndërprerje trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep

Në ndërprerje trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep

Shkup, 10 korrik (MIA) - Trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep afër tunelit Farish nga ora 17.... më tepër...

 
Rritet intensiteti i komunikacionit në Evzoni, por edhe në vend

Rritet intensiteti i komunikacionit në Evzoni, por edhe në vend

Shkup, 9 korrik 2018 (MIA) - Në kufirin midis Greqisë dhe Maqedonisë, në vendkalimin kufitar Evzoni ... më tepër...

Regjim i përkohshëm qarkullimi në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"

Regjim i përkohshëm qarkullimi në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"

Shkup, 3 korrik 2018 (MIA) - Regjim i përkohshëm i qarkullimit në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"... më tepër...

Motoristët dhe qyteti i Shkupit në grup punues do të merren vesh për rregullimin e parkimit të motorëve

Motoristët dhe qyteti i Shkupit në grup punues do të merren vesh për rregullimin e parkimit të motorëve

Shkup, 1 korrik 2018 (MIA) - Motoristët dhe qyteti i Shkupit do të formojnë grup pune për tejkalimin... më tepër...

Trafiku zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të lagështa

Trafiku zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Trafiku nëpër rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë të... më tepër...

Aksident zhinxhiror në afërsi të stacionit hekurudhor në Shkup

Aksident zhinxhiror në afërsi të stacionit hekurudhor në Shkup

Shkup, 17 maj 2018 (MIA) - Një aksident rrugor zinxhiror të gjashtë automjeteve ndodhi sot paradite ... më tepër...

Debat për ndryshimet e Ligjit për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Debat për ndryshimet e Ligjit për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Shkup, 7 maj 2018 (MIA) - Në Kuvendin e Maqedonisë sot u mbajt debat publik në lidhje me ndryshimet ... më tepër...

Komunikacioni është rritur jashtë mjediseve të qytetit

Komunikacioni është rritur jashtë mjediseve të qytetit

Shkup, 1 maj 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të ... më tepër...

Ndërprerje të komunikacionit në rrugën Përshçvce-Jegunovc për shkak të asfaltimit

Ndërprerje të komunikacionit në rrugën Përshçvce-Jegunovc për shkak të asfaltimit

Shkup, 28 prill 2018 (MIA) - Ndërprerje në komunikacion sot do të ketë në rrugën Përshovce-Jegunovc ... më tepër...

Një autobus bullgar që ka udhëtuar drejtë Maqedonisë është djegur në vendkalimin kufitar Gjushev-Deve Bair

Një autobus bullgar që ka udhëtuar drejtë Maqedonisë është djegur në vendkalimin kufitar Gjushev-Deve Bair

Qystendil, 20 prill 2018 (MIA) - Një autobus bullgar me 46 udhëtarë të cilët kanë udhëtuar drejtë Ma... më tepër...

Regjim i posaçëm i komunikacionit gjatë Samitit Digjital

Regjim i posaçëm i komunikacionit gjatë Samitit Digjital

Shkup, 16 prill 2018(MIA) - Për shkak të Samitit Digjital të Ballkanit Perëndimor, që më 18 dhe 19 p... më tepër...

Fluturimi i parë direkt nga Stambolli deri në Ohër me "Onur Er".

Fluturimi i parë direkt nga Stambolli deri në Ohër me "Onur Er".

Shkup, 15 prill 2018 (MIA) - Në aeroportin "Shën. Apostol Pavle" në Ohër sot do të shënohet arritja ... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të thata

Komunikacioni nëpër rrugë të thata

Shkup, 14 prill 2018 (MIA) - Komunikacioni po zhvillohet në rrugë të thata, informuan nga Lidhja Aut... më tepër...

HM - Infrastrukturë, firmosën deklaratën evropiane për kulturë të sigurisë në sektorin hekurudhor

HM - Infrastrukturë, firmosën deklaratën evropiane për kulturë të sigurisë në sektorin hekurudhor

Shkup, 12 prill 2018 (MIA) - Në samitin e parë për kulturë të sigurisë në sektorin hekurudhor të org... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në rrugën Makazi - Mavrova noga komunikacion i zhvillohet nëpër një korsi

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në rrugën Makazi - Mavrova noga komunikacion i zhvillohet nëpër një korsi

Shkup, 7 prill 2018 (MIA) - Në aksin rrugor Makazi - v.k.Markova Noga   për shkak të rrëshqitjes së ... më tepër...

Regjim i veçantë i komunikacionit për Pashkët në Qendër, Gjorçe Petrov dhe Aerodrom

Regjim i veçantë i komunikacionit për Pashkët në Qendër, Gjorçe Petrov dhe Aerodrom

Shkup, 7 prill 2018 (MIA) - Për festat e Pashkëve, gjegjësisht në ditën e Pashkëve policia e komunik... më tepër...

KRSKRR me fushatë për shprehitë pozitive në komunikacion

KRSKRR me fushatë për shprehitë pozitive në komunikacion

Shkup, 4 prill 2018 (MIA) - "Zgjoi shprehitë pozitive në komunikacion!" është fushata edukative e re... më tepër...