• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Korrik 2018, 

Biznes

Me negociatat legjislacioni për zonat dhe investimet tërësisht do të përshtaten me BE-në

Me negociatat legjislacioni për zonat dhe investimet tërësisht do të përshtaten me BE-në

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Me negociatat vijuese për anëtarësim në Bashkimin Evropian Maqedonia d... më tepër...

 
Bekteshi: Nuk ka paralajmërim nga Kosova për dogana mbrojtëse për prodhimet bujqësore

Bekteshi: Nuk ka paralajmërim nga Kosova për dogana mbrojtëse për prodhimet bujqësore

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi thotë se nuk ka njoftim zyrtar ... më tepër...

"Kompania amerikane "Dura" hyri në ZZHTI Shkup me investim fillestar prej 18 milion eurosh

"Kompania amerikane "Dura" hyri në ZZHTI Shkup me investim fillestar prej 18 milion eurosh

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Tetëmbëdhjetë milionë euro është investimi fillestar i kompanisë ameri... më tepër...

Feni del nga falimentimi, konfirmohet plani për riorganizim

Feni del nga falimentimi, konfirmohet plani për riorganizim

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Gjykatësja Valentina Gjorgjievska e konfirmoi vendimin që e solli Kuve... më tepër...

Qarkullimi në industri shënon rritje në tregjet e huaja, ndërsa rënie në atë vendor

Qarkullimi në industri shënon rritje në tregjet e huaja, ndërsa rënie në atë vendor

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Qarkullimi në industri në maj të këtij viti në krahasim me majin e vit... më tepër...

Tre kompani nga Gostivari marrin mundësi për certifikatë falas "Korrekt me konsumatorët"

Tre kompani nga Gostivari marrin mundësi për certifikatë falas "Korrekt me konsumatorët"

Gostivar, 16 korrik 2018 (MIA) - Tre kompani nga Gostivari kanë mundësi për marrje të certifikatave ... më tepër...

Kompania amerikane "Dura" fillon ndërtimin e një fabrike në Maqedoni

Kompania amerikane "Dura" fillon ndërtimin e një fabrike në Maqedoni

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Kompania amerikane "Dura Automotiv Sistems" sot do të fillojë ndërtimi... më tepër...

Takim pune e ministrit Bekteshi me hotelierët nga riviera e Ohrit-Strugës

Takim pune e ministrit Bekteshi me hotelierët nga riviera e Ohrit-Strugës

Ohër, 15 korrik 2018 (MIA) - Masat që pushteti qendror planifikon t'i realizojë në drejtim të përmir... më tepër...

Investim i ri në Bunarxhik, kompania amerikane "Dura" fillon nesër me ndërtim të fabrikës

Investim i ri në Bunarxhik, kompania amerikane "Dura" fillon nesër me ndërtim të fabrikës

Veles, 15 korrik 2018 (MIA) - Në Zonën teknologjike industriale në Shkup nesër do të fillojë ndërtim... më tepër...

Ministri Bekteshi për vizitë pune në Ohër

Ministri Bekteshi për vizitë pune në Ohër

Shkup, 15 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të zhvillojë vizitë pun... më tepër...

Ministri i Ekonomisë e ka promovuar aplikacionin për zhvillim të turizmit në Maqedoni

Ministri i Ekonomisë e ka promovuar aplikacionin për zhvillim të turizmit në Maqedoni

Shkup 13 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi  sot e ka promovuar aplikacion... më tepër...

Ndahen 10,5 milionë euro grante për kompani vendore përmes Fondit për Inovacione

Ndahen 10,5 milionë euro grante për kompani vendore përmes Fondit për Inovacione

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Tetëdhjetë kompani mikro, të vogla dhe të mesme vendore morën grante n... më tepër...

"Vizit Maqedoni" - projekt i ri për promovim turistik

"Vizit Maqedoni" - projekt i ri për promovim turistik

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - "Vizit Maqedonia" është titulluar projekti i ri i Ministrisë së Ekonom... më tepër...

Grantet e para për kompanitë vendore nga Plani qeveritar për rritje ekonomike

Grantet e para për kompanitë vendore nga Plani qeveritar për rritje ekonomike

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Përfaqësuesve të ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme sot do t'u ... më tepër...

Nënshkrimi i marrëveshjes me Telamonin amerikan për investim në Maqedoni

Nënshkrimi i marrëveshjes me Telamonin amerikan për investim në Maqedoni

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Në Qeverinë e Maqedonisë sot do të nënshkruhet marrëveshja për ndihmë ... më tepër...

Filipçe: Jemi në negociata që pastrimin e oborrit të Qendrës klinike ta marrë Higjiena komunale

Filipçe: Jemi në negociata që pastrimin e oborrit të Qendrës klinike ta marrë Higjiena komunale

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Arsyeja për problemin me mbeturinat në oborrin e Qendrës klinike në Sh... më tepër...

Në maj është rritur numri i turistëve të huaj për 11,2 për qind

Në maj është rritur numri i turistëve të huaj për 11,2 për qind

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Në maj Republikën e Maqedonisë e kanë vizituar 11,2 për qind  më shumë... më tepër...