• A-
  • A
  • A+
E hënë, 16 Korrik 2018, 

Financa

MF: Vendosja e "kraudfanding" për qasje më të madhe në kapitalin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme

MF: Vendosja e "kraudfanding" për qasje më të madhe në kapitalin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Zbatimi i "kraudfanding" në Maqedoni, gjegjësisht konceptit për përmbl... më tepër...

 
Tevdovski: Në vitin 2018 do t'i realizojmë projekcionet për rritje

Tevdovski: Në vitin 2018 do t'i realizojmë projekcionet për rritje

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Në vitin 2018 do ta realizojmë projeksionin tonë për rritje dhe Maqedo... më tepër...

Tevdovski: Pritet rritje e lartë e investimeve të huaja pas hyrjes në NATO

Tevdovski: Pritet rritje e lartë e investimeve të huaja pas hyrjes në NATO

Shkup, 14 korrik 2018 (MIA) - Përvojat nga vendet e tjera tregojnë rritje të madhe të investimeve të... më tepër...

Grant prej 4,6 milionë euro nga Zvicra për infrastrukturën komunale në Gostivar

Grant prej 4,6 milionë euro nga Zvicra për infrastrukturën komunale në Gostivar

Shkup, 11 korrik 2018 (MIA) - Komuna e Gostivarit mori grant prej 4,6 milionë euro mjete të pakthyes... më tepër...

Angelovska-Bezhoska: Gjysma e dytë e vitit me sinjale pozitive ndaj aktivitetit ekonomik

Angelovska-Bezhoska: Gjysma e dytë e vitit me sinjale pozitive ndaj aktivitetit ekonomik

Shkup, 10 korrik 2018 (MIA) - Në gjysmën e dytë të vitit mund të priten norma më të larta të rritjes... më tepër...

Përsëri mundësi për dorëzimin e kërkesave për privatizimin e tokës ndërtimore në pronë shtetërore

Përsëri mundësi për dorëzimin e kërkesave për privatizimin e tokës ndërtimore në pronë shtetërore

Shkup, 10 korrik 2018 (MIA) - Qytetarët përsëri do të mund të dorëzojnë kërkesa për privatizimin e t... më tepër...

Tevdoski: Nga fituesit në Fin Hakaton deri në vjeshtë presim prodhime finale

Tevdoski: Nga fituesit në Fin Hakaton deri në vjeshtë presim prodhime finale

Shkup, 9 korrik 2018 (MIA) - Qytetarët deri në vjeshtë do të fitojnë prodhim final - ueb aplikacioni... më tepër...

Shpallje e fituesve të Fin hakatonit të parë

Shpallje e fituesve të Fin hakatonit të parë

Shkup, 8 korrik 2018 (MIA) - Në Ministrinë e Financave sot pasdite do të shpallen fituesit e Fin hak... më tepër...

Fillon Fin Hakatoni 48-orësh në Ministrinë e Financave

Fillon Fin Hakatoni 48-orësh në Ministrinë e Financave

Shkup, 6 korrik 2018 (MIA) - Në Ministrinë e Financave sot pasdite fillon Fin Hakatoni i parë, ku mb... më tepër...

Sistemi EXIM prezantohet para përfaqësuesve të doganave të Shqipërisë

Sistemi EXIM prezantohet para përfaqësuesve të doganave të Shqipërisë

Shkup, 6 korrik 2018 (MIA) - Përfaqësues të Drejtorisë Doganore të Republikës së Maqedonisë, të udhë... më tepër...

Fillon Fin Hakatoni 48-orësh në Ministrinë e Financave

Fillon Fin Hakatoni 48-orësh në Ministrinë e Financave

Shkup, 6 korrik 2018 (MIA) - Në Ministrinë e Financave sot pasdite fillon Fin Hakatoni i parë, ku mb... më tepër...

Të rinjtë do të kkrijojnë aplikacion për Ministrinë e Financave për buxhet më transparent

Të rinjtë do të kkrijojnë aplikacion për Ministrinë e Financave për buxhet më transparent

Shkup, 5 korrik 2018 (MIA) - Mbi shtatëdhjetë të rinj këtë fundjavë në Ministrinë e Financave do të ... më tepër...

Banka Botërore përgatit strategji të re për partneritet me RM, bujqësia prioritet

Banka Botërore përgatit strategji të re për partneritet me RM, bujqësia prioritet

Shkup, 3 korrik 2018 (MIA) - Banka Botërore fillon me përgatitjen e strategjisë së re për partnerite... më tepër...

Më shumë marrëveshje të firmosura për sigurim të pronës, çmimet më të ulëta

Më shumë marrëveshje të firmosura për sigurim të pronës, çmimet më të ulëta

Shkup, 2 korrik 2018 (MIA) - Shoqatat e sigurimit në kuartalin e parë të vitit kanë realizuar 2,36 m... më tepër...

Është vazhduar afati për privatizim të tokës, janë votuar ndryshimet ligjore

Është vazhduar afati për privatizim të tokës, janë votuar ndryshimet ligjore

Shkup, 28 qershor 2018 (MIA) - Kuvendi i miratoi ndryshimet e Ligjit për privatizim dhe dhënien me q... më tepër...

ESHR me të dhëna për revizionet e partive dhe furnizime publike

ESHR me të dhëna për revizionet e partive dhe furnizime publike

Shkup, 28 qershor 2018 (MIA) - Enti shtetëror për revizion sot do t'i shpall rezultatet nga revizion... më tepër...

MF: BE-ja e përshëndeti transparencën e përmirësuar fiskale

MF: BE-ja e përshëndeti transparencën e përmirësuar fiskale

Shkup, 27 qershor 2018 (MIA) - Këshilli i ministrave të punëve të jashtme të vendeve-anëtare të Bash... më tepër...