• A-
  • A
  • A+
E hënë, 15 Korrik 2018, 

Punë dhe politikë sociale

Carovska: Do të zvogëlohet kufiri i moshës për pensionim të minatorëve (VIDEO)

Carovska: Do të zvogëlohet kufiri i moshës për pensionim të minatorëve (VIDEO)

Shkup, 15 korrik 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, përmes Qeverisë, do të propoz... më tepër...

 
Carovska: Bëjmë përpjekje për zvogëlimin e papunësisë

Carovska: Bëjmë përpjekje për zvogëlimin e papunësisë

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Këmbimi i ideve të organizatave dhe sektorit privat për përforcimin e ... më tepër...

MPPS: Punojmë në zbardhjen e rastit me foshnjën 11- muajshe e cila është kafshuar në kopsht

MPPS: Punojmë në zbardhjen e rastit me foshnjën 11- muajshe e cila është kafshuar në kopsht

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale sot kumtoi se është e njohur m... më tepër...

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale është vlerësuar  si më transparentja në hulumtimin e Metamorfozis

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale është vlerësuar si më transparentja në hulumtimin e Metamorfozis

Shkup, 5 korrik 2018 (MIA) - Rezultatet nga hulumtimi i organizatës "Metamorfozis" për transparencën... më tepër...

Rritet shtesa e posaçme për personat me nevoja të posaçme

Rritet shtesa e posaçme për personat me nevoja të posaçme

Shkup, 3 korrik 2018 (MIA) - Qeveria në seancën e djeshme mori vendim për rritje të shumës së të dre... më tepër...

MPPS: Foshnja e gjetur para Shtëpisë së Foshnjave në Manastir është nën përkujdesje dhe është në gjendje të mirë

MPPS: Foshnja e gjetur para Shtëpisë së Foshnjave në Manastir është nën përkujdesje dhe është në gjendje të mirë

Shkup, 2 korrik 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se mbrëmë në orën 01:5... më tepër...

Janë punësuar 419 persona përmes programit "Garanci rinore"

Janë punësuar 419 persona përmes programit "Garanci rinore"

Shkup, 2 korrik 2018 (MIA) - Në tre muajt e parë të pilot programit "Garanci rinore" në Shkup, Strum... më tepër...

Në Vizbeg do të ndërtohet lagje për të pastrehët, e jo kamp për emigrantë

Në Vizbeg do të ndërtohet lagje për të pastrehët, e jo kamp për emigrantë

Shkup, 30 qershor 2018 (MIA) - Në qendrën e pranimit në Vizbeg do të ndërtohet lagje për personat e ... më tepër...

Carovska: Në Timjanik do të ketë shtëpi të vogël grupore

Carovska: Në Timjanik do të ketë shtëpi të vogël grupore

Shkup, 26 qershor 2018 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Caovska dje i vizitoi N... më tepër...

Ligj i ri për mbrojtje më të madhe nga diskriminimi

Ligj i ri për mbrojtje më të madhe nga diskriminimi

Shkup, 25 qershor 2018 (MIA) - Zgjerimi i bazave për diskriminim, përparim të punës së Komisionit pë... më tepër...

Carovska: Po konstatohen lëshimet e mundshme për rastin me fëmijët që pësuan nga zjarri në Veles

Carovska: Po konstatohen lëshimet e mundshme për rastin me fëmijët që pësuan nga zjarri në Veles

Shkup, 25 qershor 2018 (MIA) - Familjes së cilës i humbën jetën tre fëmijët nga zjarri në shtëpinë e... më tepër...

Carovska kryesuese e sesionit për zgjidhjen inovative në konferencën në Talin

Carovska kryesuese e sesionit për zgjidhjen inovative në konferencën në Talin

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska kryesues me s... më tepër...

Carovska u takua me banorët e Timjanikut

Carovska u takua me banorët e Timjanikut

Shkup, 11 qershor 2018 (MIA) - Nuk jemi kundër një çerdhe të vogël grupore, por vendi nuk është adek... më tepër...

Dita e parë e Fitër Bajramit, 15 qershori, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

Dita e parë e Fitër Bajramit, 15 qershori, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale kumton se, sipas Ligjit për fe... më tepër...

Carovska pati fjalim në Konferencën e 107-të të ONP-së në Gjenevë

Carovska pati fjalim në Konferencën e 107-të të ONP-së në Gjenevë

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska, po merr pjesë ... më tepër...

MPPS: Javën e ardhshme fillon shpërngulja e fëmijëve të vendosur në Demir Kapi

MPPS: Javën e ardhshme fillon shpërngulja e fëmijëve të vendosur në Demir Kapi

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Këtë muaj, gjithsej shtatë fëmijë nga Enti Special Demir Kapi do të sh... më tepër...

Është hapur Qendra e rinovuar ditore për fëmijët me autizëm në Fushë Tophanë

Është hapur Qendra e rinovuar ditore për fëmijët me autizëm në Fushë Tophanë

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Qendra ditore e rinovuar për fëmijët me autizëm në Fushë Tophanë, sigu... më tepër...