• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Trafik/transport

Sugareski: Deri në fund të muajit tender për aviokompani me buxhet të ulët

Sugareski: Deri në fund të muajit tender  për aviokompani me buxhet të ulët

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Deri në fund të muajit pritet të shpallet tenderi për subvencionim të... më tepër...

 
Ende nuk dihet sa plotësisht do të kushtojë autostrada Kërçovë-Ohër

Ende nuk dihet sa plotësisht do të kushtojë autostrada Kërçovë-Ohër

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Ende nuk dihet sa plotësisht do të kushtojë ndërtimi i autostradës Kë... më tepër...

ASHMAA dënon sulmet ndaj gazetarëve, por edhe për sjellje joprofesionale të disa prej tyre

ASHMAA dënon sulmet ndaj gazetarëve, por edhe për sjellje joprofesionale të disa prej tyre

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuale mediale i dënoi sulmet e... më tepër...

Për shkak të një aksidenti në ndërprerje është trafiku nga moteli "Drenovo" deri në Rosoman

Për shkak të një aksidenti në ndërprerje është trafiku nga moteli "Drenovo" deri në Rosoman

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Aksi rrugor nga moteli "Drenovo" deri në Rosoman nga ora 9.20 është n... më tepër...

Rritet frekuenca e automjeteve në kalimin kufitar Bogorodicë

Rritet frekuenca e automjeteve në kalimin kufitar Bogorodicë

Gjevgjeli, 15 qershor 2018 (MIA) - Në kalimin kufitar "Bogorodicë" ka rritje të frekuencës të automj... më tepër...

Sugareski për vizitë në Vinicë

Sugareski për vizitë në Vinicë

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot do ta vizito... më tepër...

Normalizohet qarkullimi në rrugën magjsitrale Koçan- Makedonski Kamenicë

Normalizohet qarkullimi në rrugën magjsitrale Koçan- Makedonski Kamenicë

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Rruga magjistrale Koçan - Makedonska Kamenicë afër fshatit Istibanjë ... më tepër...

Rruga magjsitrale Koçan- makedonski Brod afër Istibanjës në ndërprerje

Rruga magjsitrale Koçan- makedonski Brod afër Istibanjës në ndërprerje

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Rruga magjistrale Koçan -Makedonska Kamenicë afër fshatit Istibanjë n... më tepër...

Shqyrtim i rikonstruimit të rrugës rajonale Koçan-Dellçevë

Shqyrtim i rikonstruimit të rrugës rajonale Koçan-Dellçevë

Shkup 11 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot do të bëjë sh... më tepër...

Intensifikohen aktivitetet në autostradën Kërçovë - Ohër

Intensifikohen aktivitetet në autostradën Kërçovë - Ohër

Kërçovë, 10 qershor 2018 (MIA) - Tetë unaza shtesë dhe 40 kilometra rrugë alternative deri te vendet... më tepër...

Rrugët vende-vende të lagështa, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Rrugët vende-vende të lagështa, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA)  - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet  pa ndalesa, vende-... më tepër...

Shëtitje e  1.300 fëmijëve me "E ardhmja jonë është në tren"

Shëtitje e 1.300 fëmijëve me "E ardhmja jonë është në tren"

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA) - Hekurudhat e Maqedonisë SHA Transport Shkup ka organizuar tura udhëti... më tepër...

Inspektim në ndërtimin e autostradës Kërçovë - Ohër

Inspektim në ndërtimin e autostradës Kërçovë - Ohër

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski sot do të kryejë ... më tepër...

Nismë për linjë hekurudhore nga Shkupi  dhe Manastiri deri në Selanik, Platamona...

Nismë për linjë hekurudhore nga Shkupi dhe Manastiri deri në Selanik, Platamona...

Shkup, qershor 2018 (MIA) - Hekurudhat e Maqedonisë Transport SHA Shkup u propozon hekurudhave greke... më tepër...

Sugareski: Ofensiva ndërtimore do të japë rezultate në tremujorin e  ardhshëm

Sugareski: Ofensiva ndërtimore do të japë rezultate në tremujorin e ardhshëm

Gostivar, 8 qershor 2018 (MIA) - Punët ndërtimore dhe projektet e tjera kapitale të rrjetit rrugor d... më tepër...

Për uikend ndërprerje e përkohshme e linjave të autobusëve 25, 25A dhe 25B

Për uikend ndërprerje e përkohshme e linjave të autobusëve 25, 25A dhe 25B

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Për uikend nuk do të qarkullojnë linjat e autobusëve 25 (Qendra Transp... më tepër...

Maqeodnia nikoqir i konferencës ndërkombëtare për sfida gjeoteknike

Maqeodnia nikoqir i konferencës ndërkombëtare për sfida gjeoteknike

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Sfidat gjeoteknike, gjetja e zgjidhjeve prakitke dhe të zbatueshme, st... më tepër...