• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Prill 2018, 

Politika e brenoshme

Zëvendëskryeministri Angjushev u bëri thirrje studentëve që të inkurajohen dhe t'i realizojnë idetë dhe ëndrrat e tyre

Zëvendëskryeministri Angjushev u bëri thirrje studentëve që të inkurajohen dhe t'i realizojnë idetë dhe ëndrrat e tyre

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Në kuadër të shënimit të "Javës botërore të kreativitetit dhe inovacion... më tepër...

 
Kritika nga minoritetet për përfaqësim jo të barabartë në ministritë dhe ndërmarrjet publike, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Kritika nga minoritetet për përfaqësim jo të barabartë në ministritë dhe ndërmarrjet publike, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Shqiptarët vazhdojnë ta kritikojnë përfaqësimin jo të barabartë në mini... më tepër...

Roli dominues qeveritar në ekonomi krijon mundësi për korrupsion, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Roli dominues qeveritar në ekonomi krijon mundësi për korrupsion, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Departamenti i Shtetit e publikoi raportin për të drejtat e njeriut për... më tepër...

Xhaferi: Maqedonia është vend konkurrent për biznes me kushte të volitshme për investitorët e huaj

Xhaferi: Maqedonia është vend konkurrent për biznes me kushte të volitshme për investitorët e huaj

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Në vazhdim të vizitës zyrtare të kryetarit të Kuvendit të Republikës së... më tepër...

Ribalanc i Buxhetit nga mesi i vitit, nuk do të ketë korrigjim të shkallëve të rritjes

Ribalanc i Buxhetit nga mesi i vitit, nuk do të ketë korrigjim të shkallëve të rritjes

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev pret që një ribalanc buxhetore të bëhet deri në... më tepër...

Zaev: Fokusi është tek zgjidhja e emrit dhe jo tek afatet kohore

Zaev: Fokusi është tek zgjidhja e emrit dhe jo tek afatet kohore

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Fokusi është në zgjidhjen e emrit, e jo të afateve. Tani është momenti ... më tepër...

Zaev: Do të paraqitem si dëshmitar në rastin "Monstra" nëse gjykata e kërkon këtë prej meje

Zaev: Do të paraqitem si dëshmitar në rastin "Monstra" nëse gjykata e kërkon këtë prej meje

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sot deklaroi se do të paraqitet si dëshmitar në... më tepër...

Kryeministri Zaev u takua me udhëheqësinë e BFI-së

Kryeministri Zaev u takua me udhëheqësinë e BFI-së

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev dhe udhëheqësia e Bashkësisë Fetare Islame (BFI... më tepër...

Bashkëpunim mes komisioneve parlamentare për çështje evropiane të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Bashkëpunim mes komisioneve parlamentare për çështje evropiane të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Komisioni kuvendor për çështje evropiane dhe Komisioni për çështje evro... më tepër...

Mançevski: Regjistri i popullatës nuk është zëvendësim për regjistrim të popullatës

Mançevski: Regjistri i popullatës nuk është zëvendësim për regjistrim të popullatës

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Në dy javët e ardhshme, qytetarët e interesuar, organizata dhe kompani ... më tepër...

Hoxha: Marrëveshje për themelimin e qendrës kulturore-informative të Maqedonisë  në Tiranë

Hoxha: Marrëveshje për themelimin e qendrës kulturore-informative të Maqedonisë në Tiranë

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Qeveria në sancën e 64-të mori vendim për lidhjen e marrëveshjes me Kës... më tepër...

Qeveria e zgjeron detyrimin e veglës për transparencë të rreth 50 organeve

Qeveria e zgjeron detyrimin e veglës për transparencë të rreth 50 organeve

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Qeveria e zgjeron detyrimin e veglës për transparencë të rreth 50 organ... më tepër...

Bullgaria kërkoi që Orce Kamçev të jetë konsulli i tyre i nderit, Qeveria tek së pari do të vendos

Bullgaria kërkoi që Orce Kamçev të jetë konsulli i tyre i nderit, Qeveria tek së pari do të vendos

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Ka arritur kërkesë për emërimin e Orce Kamçev për konsull nderi nga Bul... më tepër...

Plani 18 është në fazën fillestare dhe ka të bëjë me aktivitete deri në fund të vitit 2018

Plani 18 është në fazën fillestare dhe ka të bëjë me aktivitete deri në fund të vitit 2018

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Plani 18 është në fazën fillestare dhe ka të bëjë me aktivitete që duhe... më tepër...

Shpikësit e rinj nga Koçani do ta prezantojnë Maqedoninë në garën botërore në Detroit

Shpikësit e rinj nga Koçani do ta prezantojnë Maqedoninë në garën botërore në Detroit

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Nxënësit shpikës nga Koçani do ta prezantojnë Maqedoninë në garën botër... më tepër...

Angjushev: Fokusohemi në projektet infrastrukturore

Angjushev: Fokusohemi në projektet infrastrukturore

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Raporti i Komisionit Evropian shumë qartë, saktë dhe në mënyrë precize ... më tepër...

Boshnjakovski: Të gjitha materialet dhe kompetencat e plota për "Monstrën" i kanë gjykatat

Boshnjakovski: Të gjitha materialet dhe kompetencat e plota për "Monstrën" i kanë gjykatat

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Në këtë moment si Qeveri nuk do të lejojmë të komentojmë procedurë gjyq... më tepër...

Mozaik

Kejt Apton në fushatë të re për rroba banje

Kejt Apton është e angazhuar në reklamën e re të f...

Dhjetë fjali të mençura të thëna nga Nena Terezë

Nënë Tereza është konsideruar si një nga njerëzit ...

Restoranti i cili edhe ata pa të holla nuk i lë të uritur

Në qoftë se jemi të uritur, ndërsa nuk keni të hol...

Banania që kushtoi 930 funte

Një gabim i një supermarketi ka bërë një banane të...

Tina Tarner sjellë muzikal që pasqyron jetën e saj

Muzikantja e njohur Tina Tarner, ka realizuar një...