• A-
  • A
  • A+
E martë, 22 Maj 2018, 

Jurisprudencë

Refuzohen kërkesat për përjashtimin e gjykatësve në lëndën "Titanik"

Refuzohen kërkesat për përjashtimin e gjykatësve në lëndën "Titanik"

Shkup, 2 maj 2018 (MIA) - Gjykata supreme i refuzoi si të pabaza ose i hodhi poshtë si të palejuara ... më tepër...

 
Paraburgim 30-ditor për një tetovare për posedimin e heroinës

Paraburgim 30-ditor për një tetovare për posedimin e heroinës

Shkup, 2 maj 2018 (MIA) - Një tridhjetë e tre vjeçareje tetovare i është caktuar paraburgim tridhjet... më tepër...

Referendumi në Vallandovë për Kazandollin jokushtetues

Referendumi në Vallandovë për Kazandollin jokushtetues

Shkup, 2 maj 2018 (MIA) - Gjykata Kushtetuese në seancën e sotme i anuloi vendimet për shpalljen e r... më tepër...

"Titanik" është shtyer për më 9 maj për shkak të mungesës së përgjigjes ndaj kërkesës për përjashtim të gjykatësve

"Titanik" është shtyer për më 9 maj për shkak të mungesës së përgjigjes ndaj kërkesës për përjashtim të gjykatësve

Shkup, 2 maj 2018 (MIA) - Në Gjykstën penale sërish u shtye seanca për lëndën "Titanik", që është ra... më tepër...

Seancë e re e "Titanikut"

Seancë e re e "Titanikut"

Shkup, 2 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë e re për lëndën "Titanik",... më tepër...

Këtë javë seanca për katër lëndë të PSP-së

Këtë javë seanca për katër lëndë të PSP-së

Shkup, 1 maj 2018 (MIA)  - Seanca për katër lëndë të Prokurorisë Speciale Publike , “Treqind”, “Tita... më tepër...

"Rryshfeti" vazhdon më 7 maj, në Gjykatë u lëshua incizimi i plotë

"Rryshfeti" vazhdon më 7 maj, në Gjykatë u lëshua incizimi i plotë

Shkup, 30 prill 2018 (MIA) - Në seancën e sotme në Gjykatën penale pa prani të opinionit u lëshua i ... më tepër...

Incizimi për rastin "Ryshfeti" shikohet pa prezencën e opinionit

Incizimi për rastin "Ryshfeti" shikohet pa prezencën e opinionit

Shkup, 30 prill 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot mbahet seancë për lëndën "Ryshfeti" e cila është... më tepër...

Vazhdon gjykimi për lëndën "Treqind"

Vazhdon gjykimi për lëndën "Treqind"

Shkup, 30 prill 2018 (MIA) - Në Gjykatën penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën "Treqind" t... më tepër...

Në Gjykatën Penale u transmetuan filmimet prej ngjarjeve të 27 Prillit në Kuvend

Në Gjykatën Penale u transmetuan filmimet prej ngjarjeve të 27 Prillit në Kuvend

Shkup, 27 prill 2018 (MIA) - Video filmime prej kamerave të sigurisë në Kuvendin e Republikës së Maq... më tepër...

Gjykata Supreme e Greqisë më 18 maj do ta kumtojë vendimin për Grujevskin dhe Boshkovskin

Gjykata Supreme e Greqisë më 18 maj do ta kumtojë vendimin për Grujevskin dhe Boshkovskin

Athinë, 27 prill 2018 (MIA) - Pas një orë të marrjes në pyetje, me dyer të mbyllura, në Gjykatën Sup... më tepër...

Vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit më 18 maj

Vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit më 18 maj

Athinë, 26 prill 2018 (MIA) - Pas një ore pas dyerve të mbyllura dhe dëshmisë së dhënë, në Gjykatën ... më tepër...

Supremja e refuzoi kërkesën për përjashtimin e u.d. kryetar i Apelit në lëndën "TNT"

Supremja e refuzoi kërkesën për përjashtimin e u.d. kryetar i Apelit në lëndën "TNT"

Shkup, 27 prill 2018 (MIA) - Gjykata Supreme duke vepruar rreth kërkesës së mbrojtjes në lëndën e Pr... më tepër...

Në Gjykatën Supreme në Athinë filloi gjykimi për Grujevskin dhe Boshkovskin

Në Gjykatën Supreme në Athinë filloi gjykimi për Grujevskin dhe Boshkovskin

Athinë, 26 prill 2018 (MIA) - Me dyer të mbyllura, ashtu si edhe herën e kaluar, në Gjykatën Supreme... më tepër...

Në gjykimin për sulmin ndaj Selës transmetohen incizime nga ngjarjet në Kuvend

Në gjykimin për sulmin ndaj Selës transmetohen incizime nga ngjarjet në Kuvend

Shkup, 27 prill 2018 (MIA) - Me transmetimin e video incizimeve dhe fotografive nga ngjarjet e 27 pr... më tepër...

"Titanik 3" sërish shtyhet, këtë herë për më 11 maj

"Titanik 3" sërish shtyhet, këtë herë për më 11 maj

Shkup, 27 prill 2018 (MIA) - Gjykimi për lëndën "Titanik 3" të PSP-së që duhej të fillojë sot në Gjy... më tepër...

Gjykata Supreme në Athinë do të vendosë për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Gjykata Supreme në Athinë do të vendosë për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Athinë, 27 prill 2018 (MIA) -  Seanca në Gjykatën Supreme në Athinë, pas ankesës së parashtruar për ... më tepër...

Mozaik

Beqari i përjetshëm Hju Grant martohet në moshën 57-vjeçare

Aktori Hju Grant, të cilin e konsideronin si një n...

Thaçi i dha pasaportë diplomatike Majlinda Kelmendit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i dha sot pasap...

Katër sëmundjet që i shëron Agjërimi

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vë...

Bebe Rexha do të performojë në finalen e “American Idol”

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha do të perf...

Princi Çarls do ta dërgojë Meganin në altar

I ati i dhëndrit, princi britanik Çarls do ta dërg...