• A-
  • A
  • A+
E enjte, 24 Maj 2018, 

Jurisprudencë

Llatas i mori transkriptat nga "bombat" për lëndën "Lëndina", seanca kryesore më 27 qershor

Llatas i mori transkriptat nga "bombat" për lëndën "Lëndina", seanca kryesore më 27 qershor

Shkup, 16 maj 2018 (MIA) - Seanca kryesore për lëndën "Lëndina" e PSP-së ku të akuzuar janë Dragan P... më tepër...

 
Gjykimi për lëndën "Treqind" më 22 maj

Gjykimi për lëndën "Treqind" më 22 maj

Shkup, 16 maj 2018 (MIA) - Më 22 maj do të shpallet gjykimi për lëndën "Treqind" në të cilën është i... më tepër...

Filloi gjykimi për lëndën "Monstra", Fetai i bëri të qajnë familjarët e të vrarëve

Filloi gjykimi për lëndën "Monstra", Fetai i bëri të qajnë familjarët e të vrarëve

Shkup, 16 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot filloi seanca për lëndën "Monstra" gjegjësisht vra... më tepër...

Seanca për lëndët "Monstra", "Tarifa" , "Treqind" dhe "Lëndina"

Seanca për lëndët "Monstra", "Tarifa" , "Treqind" dhe "Lëndina"

Shkup, 16 maj 2018 (MIA) - Seanca të reja për lëndët e Prokurorisë Publike Speciale, "Monstra", "Tar... më tepër...

Gjorqev dëshmoi para gjykatës për tentativën për vrasje të Selës më 27 prill në Kuvend

Gjorqev dëshmoi para gjykatës për tentativën për vrasje të Selës më 27 prill në Kuvend

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot në seancën për  tentimin për vrasjen e deputetit Z... më tepër...

Zaev: Do ta respektojë çdo vendim gjyqësor për lëndën "Ryshfeti"

Zaev: Do ta respektojë çdo vendim gjyqësor për lëndën "Ryshfeti"

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do ta respektojë çdo vendim të cilin ... më tepër...

Të hënën aktgjykimi për "Ryshfeti"

Të hënën aktgjykimi për "Ryshfeti"

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Aktgjykimi për rastin "Ryshfeti" në të cilën i akuzuar është kryeministri... më tepër...

Prokurorja kërkoi rikualifikim të lëndës "Ryshfeti" dhe dënim më të vogël për Zaevin

Prokurorja kërkoi rikualifikim të lëndës "Ryshfeti" dhe dënim më të vogël për Zaevin

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Prokurorja Valentina Bislimovska sot në Gjykatën Penale në fjalët përmbyl... më tepër...

"Target - Fortesa" anulohet  për më 19 qershor, pritet vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

"Target - Fortesa" anulohet për më 19 qershor, pritet vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Seanca e sotme për lëndën "Target - Fortesa" të PSP-së është anuluar për ... më tepër...

Vazhdon gjykimi për tentim vrasjen e Selës, Vllatko Gjorçev dëshmitar

Vazhdon gjykimi për tentim vrasjen e Selës, Vllatko Gjorçev dëshmitar

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën penale për sot është caktuar seanca e re për gjykimin e të ak... më tepër...

Fjalë përmbyllëse për rastin "Ryshfeti"

Fjalë përmbyllëse për rastin "Ryshfeti"

Shkup, 15 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale në seancën e sotme për rastin "Ryshfeti", ku i akuzuar... më tepër...

Seancë e re për lëndën "Target - Fortesa"

Seancë e re për lëndën "Target - Fortesa"

SHkup, 15 maj 2018 (MIA) - Në Gjykatën penale sot duhet të mbahet seancë e re për lëndën "Target - F... më tepër...

Fjalët përfundimtare për lëndën "Tanku" më 17 maj

Fjalët përfundimtare për lëndën "Tanku" më 17 maj

Shkup, 14 maj 2018 (MIA) - Lënda "Tanku" i Prokurorisë Speciale Publike do të vazhdojë më 17 maj me ... më tepër...

Gjykata i pranoi dëshmitë e reja të PSP-së për lëndën "Tanku"

Gjykata i pranoi dëshmitë e reja të PSP-së për lëndën "Tanku"

Shkup, 14 maj 2018 (MIA) - Këshilli gjyqësor e refuzoi nakesën e mbrojtjes së të akuzuarve në lëndën... më tepër...

Janë parashtruar dëshmi të reja nga PPS për "Tankun"

Janë parashtruar dëshmi të reja nga PPS për "Tankun"

Shkup, 14 maj 2018 (MIA) - Prokuroria Publike Speciale parashtroi dëshmi të reja për lëndën "Tanku",... më tepër...

Llatas i mori transkriptet nga "bombat" për rastin "Total"

Llatas i mori transkriptet nga "bombat" për rastin "Total"

Shkup, 14 maj 2018 (MIA) - Pas disa shtyerjeve, sot në Gjykatën penale filloi gjykimi për lëndën "To... më tepër...

Në lëndën "Tenderë" prezentohen dëshmitë e PPS-së dhe mbrojtjes

Në lëndën "Tenderë" prezentohen dëshmitë e PPS-së dhe mbrojtjes

Shkup, 14 maj 2018 (MIA) - Në seancën e sotme gjyqësore për lëndën "Tenderë" në të cilën e akuzuar e... më tepër...

Mozaik

Era Istrefi, Niki Xhem dhe Uill Smith do ta këndojnë himnin e botërorit

Organizatorët e Kampionatit botëror të futbollit e...

Hali Beri do të luajë në "Xhon Uik 3"

Hali Beri dhe Anxhelika Hjuston i janë bashkuar ek...

Beqari i përjetshëm Hju Grant martohet në moshën 57-vjeçare

Aktori Hju Grant, të cilin e konsideronin si një n...

Thaçi i dha pasaportë diplomatike Majlinda Kelmendit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i dha sot pasap...

Katër sëmundjet që i shëron Agjërimi

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vë...