• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 23 Qershor 2018, 

Jurisprudencë

Konferencë për sundimin e ligjit dhe mekanizma për qasje në drejtësi

Konferencë për sundimin e ligjit dhe mekanizma për qasje në drejtësi

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Qeveria më 15 maj të këtij viti e bëri hapin e parë me formimin e gru... më tepër...

 
Bogoevski: Duhet të ketë prëgjegjësi të funksionarëve më të lartë për ngjarjet në Kuvend të 27 prillit

Bogoevski: Duhet të ketë prëgjegjësi të funksionarëve më të lartë për ngjarjet në Kuvend të 27 prillit

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Pa përgjegjësi të funksionarëve më të lartë, vepra "rrezikim terroris... më tepër...

Gjykata e pranoi aktakuzën për ngjarjet në Kuvend të 27 prillit

Gjykata e pranoi aktakuzën për ngjarjet në Kuvend të 27 prillit

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Gjykata penale kumtoi se është pranuar aktpadia e parashtruar nga Pro... më tepër...

Transparencë më e madhe e procedurave të gjykatave

Transparencë më e madhe e procedurave të gjykatave

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Shumë më shumë respektohen të drejtat themelore të qytetarëve në rapo... më tepër...

Promovim "15 vite përkrahje për gjykime korrekte"

Promovim "15 vite përkrahje për gjykime korrekte"

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Koalicioni i shoqatave civile "Të gjithë për  gjykim të drejtë" do ta... më tepër...

Seanca të reja për lëndën "Titanik 3" dhe "Dhunë në Qendër"

Seanca të reja për lëndën "Titanik 3" dhe "Dhunë në Qendër"

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale për sot  janë caktuar seancat për lëndët e PSP-së ... më tepër...

Konferencë për reformat në sektorin e sigurisë dhe qasje deri te drejtësia

Konferencë për reformat në sektorin e sigurisë dhe qasje deri te drejtësia

Shkup, 22 qershor 2018 (MIA) - Konferencë me temë "Reforma në sektorin e sigurisë, sundimi i të drej... më tepër...

Deskoska u takua me u.d shefin e Misionit të OSBE-së, Xhef Goldstajn

Deskoska u takua me u.d shefin e Misionit të OSBE-së, Xhef Goldstajn

Shkup, 20 qershor 2018 (MIA) - Plani 18 - prioritetet reformatore në sferën e gjyqësorit në Republik... më tepër...

U zgjodhën prokurorët publikë në disa prokurori publike

U zgjodhën prokurorët publikë në disa prokurori publike

Shkup, 20 qershor 2018 (MIA) - Këshilli i prokurorëve publikë i Republikës së Maqedonisë në mbledhje... më tepër...

Deskoska u takua me përfaqësues të Sindikatës të SHAGJ

Deskoska u takua me përfaqësues të Sindikatës të SHAGJ

Shkup, 20 qershor 2018 (MIA) - Statusi dhe pozita e të punësuarve në shërbimin gjyqësor dhe prokuror... më tepër...

PSP prezanton dëshmi materiale në gjykimin për "Tenderë"

PSP prezanton dëshmi materiale në gjykimin për "Tenderë"

Shkup, 20 qershor 2018 (MIA) - Seanca e sotme gjyqësore për lëndën "Tenderë" në të cilën e akuzuara ... më tepër...

Vazhdon seanca për lëndën "Tenderë"

Vazhdon seanca për lëndën "Tenderë"

Shkup, 20 qershor 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale duhet të mbahet seanca për lëndën e PSP-së "Tender... më tepër...

Takim i ministres Deskoska me delegacion të KPKE

Takim i ministres Deskoska me delegacion të KPKE

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Prioritetet reformatore të Qeverisë dhe Ministrisë së Drejtësisë, ref... më tepër...

Jankullovska, Grujevski dhe Boshkovski do të dënohen veçmas për lëndët "Target-Fortesa"

Jankullovska, Grujevski dhe Boshkovski do të dënohen veçmas për lëndët "Target-Fortesa"

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Gjykimi për lëndën e PSP-së "Target-Fortesa", do të vazhdojë pas push... më tepër...

Jankullovska do të gjykohet ndaras në lëndën  "Target-Fortesa"

Jankullovska do të gjykohet ndaras në lëndën "Target-Fortesa"

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Pauzë prej një ore dha gjykatësja Xheneta Begtoviq në seancën e sotme... më tepër...

Mungesa e deputetit Alimi e anuloi seancën për "Titanik 3"

Mungesa e deputetit Alimi e anuloi seancën për "Titanik 3"

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Për shkak të pjesëmarrjes së obligueshme të deputetit Ejup Alimi në s... më tepër...

Seanca të reja për lëndët "Target-Fortesa" dhe "Titanik 3"

Seanca të reja për lëndët "Target-Fortesa" dhe "Titanik 3"

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot do të mbahen seanca të reja për lëndët "Target... më tepër...