• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Korrik 2018, 

Jurisprudencë

Të akuzuarit në lëndën "Trust" nesër me fjalë përfundimtare

Të akuzuarit në lëndën "Trust" nesër me fjalë përfundimtare

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Me fjalë përfundimtare të të akuzuarve, nesër në Gjykatën penale do të... më tepër...

 
Nga mjekësia ligjore e dërguan në Prokurori ekspertizën për vdekjen e Nikolla Sazdovskit

Nga mjekësia ligjore e dërguan në Prokurori ekspertizën për vdekjen e Nikolla Sazdovskit

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Në Prokurorinë Themelore Publike Shkup në mënyrë intensive po ndërmerr... më tepër...

Fjalë përmbyllëse të mbrojtjes për lëndën "Trust"

Fjalë përmbyllëse të mbrojtjes për lëndën "Trust"

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Në seancën e sotme gjyqësore për lëndën e PSP-së "Trust", në të cilën ... më tepër...

Doreza parafine për të involvuarit në incidentin në Tetovë

Doreza parafine për të involvuarit në incidentin në Tetovë

Shkup, 14 korrik 2018 (MIA) - Me urdhër të prokurorit publik janë dhënë urdhra për ekspertizë të arm... më tepër...

Formimi i KSHZ-së dhe referedumi prioritet në periudhën e ardhshme

Formimi i KSHZ-së dhe referedumi prioritet në periudhën e ardhshme

Shkup, 14 korrik 2018 (MIA) - Formimi i përbërjes së re të Komisionit shtetëror të zgjedhjeve dhe mb... më tepër...

"Dhuna në Qendër" vazhdon më 30 gusht me dëshmitarë të rinj

"Dhuna në Qendër" vazhdon më 30 gusht me dëshmitarë të rinj

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Me dëgjimin e dëshmitarëve, gjykimi për lëndën "Dhuna në Komunën Qendë... më tepër...

Sëmundja e gjykatësit Shabani e shtyu rastin "Tenderët" për më 25 shtator

Sëmundja e gjykatësit Shabani e shtyu rastin "Tenderët" për më 25 shtator

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Për shkak të sëmundjes së gjykatësit Osman Shabani sot në Gjykatën pen... më tepër...

Në Gjykatën penale seanca për "Dhunën në Qendër" dhe "Tenderët"

Në Gjykatën penale seanca për "Dhunën në Qendër" dhe "Tenderët"

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Në Gjykatën penale për sot janë caktuar seanca për lëndët e PSP-së "Dh... më tepër...

Fjalë përmbyllëse të prokurorisë për rastin "Trust", seanca vazhdon të hënën

Fjalë përmbyllëse të prokurorisë për rastin "Trust", seanca vazhdon të hënën

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Në seancën e sotme gjyqësore për lëndën "Trust", në të cilën i akuzuar... më tepër...

Gjyshi i Tamarës u dënua me burg 7,5 vite

Gjyshi i Tamarës u dënua me burg 7,5 vite

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Shtatë vite e gjashtë muaj burg u dënua gjyshi i Tamarës, Lupço Stojan... më tepër...

Deskoska: Përzgjedhja e KSHZ-së nuk duhet të kushtëzohet me ligje ose pako të tjera

Deskoska: Përzgjedhja e KSHZ-së nuk duhet të kushtëzohet me ligje ose pako të tjera

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Përzgjedhja e përbërjes së re të KSHZ-së nuk duhet të varet nga kurrfa... më tepër...

Gjykimi për "Trajektoren" vazhdon më 4 shtator

Gjykimi për "Trajektoren" vazhdon më 4 shtator

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Me dëgjimin e rreth 20 bisedave nga bombat e ashtuquajtura, të propozu... më tepër...

Kontroll më i madh në financimin e partive politike për parandalimin e korrupsionit

Kontroll më i madh në financimin e partive politike për parandalimin e korrupsionit

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Rregullativa ligjore për financimin e partive politike është cilësore ... më tepër...

Tetë ditë paraburgim për kryetarin e komunës së Novo Sellës

Tetë ditë paraburgim për kryetarin e komunës së Novo Sellës

Strumicë, 12 korrik 2018 (MIA) - Gjykatësi në procedurën paraprake në Gjykatën Themelore në Strumicë... më tepër...

Sot tre seanca të PSP-së, "Trajektorja", "Trust" dhe "Tarifa"

Sot tre seanca të PSP-së, "Trajektorja", "Trust" dhe "Tarifa"

Shkup, 12 korrik 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot do të mbahen seancat për lëndët e Prokurorisë S... më tepër...

Prokuroria ka ndërmarrë veprime hetimore lidhur me vdekjen e Sazdovskit

Prokuroria ka ndërmarrë veprime hetimore lidhur me vdekjen e Sazdovskit

Shkup, 11 korrik 2018 (MIA) - Prokuroria Themelore Publike Shkup ka ndërmarrë veprime hetimore për k... më tepër...

Prokuroria nga Strumica dyshon te pesë persona për kontrabandim me cigare

Prokuroria nga Strumica dyshon te pesë persona për kontrabandim me cigare

Shkup, 11 korrik 2018 (MIA) - Prokuroria Themelore Publike e Strumicës ka ngritur procedurë kundër p... më tepër...