• A-
  • A
  • A+
E hënë, 16 Korrik 2018, 

Kulturë

Filmi "Shëruesi" do të shfaqet në kinematë greke

Filmi "Shëruesi" do të shfaqet në kinematë greke

Shkup, 16 korrik 2018 (MIA) - Filmi artistik nga Maqedonia "Shëruesi" i regjisorit Gjorçe Stavreski ... më tepër...

 
Përfundon Dasma e 45-të e Galiçnkut

Përfundon Dasma e 45-të e Galiçnkut

Shkup, 14 korrik 2018 (MIA) - Me realizimin e ritualeve dasmore dhe me kurorëzimin e çiftit Tanja Le... më tepër...

Fillon Dasma e 45-të e Galiçnikut

Fillon Dasma e 45-të e Galiçnikut

Shkup, 14 korrik 2018 (MIA) - Me vendosjen e flamurit dasmor sot në ambientin tejet të bukur të fsha... më tepër...

Dhjetë filma në programin e Kafe-kinemasë të "Verës së Shkupit"

Dhjetë filma në programin e Kafe-kinemasë të "Verës së Shkupit"

Shkup, 13 korrik 2018 (MIA) - Kafe-kinemaja e "Verës së Shkupit", e cila mbrëmë filloi me filmin "Vd... më tepër...

Hapja solemne e edicionit të 58-të të Festivalit "Vera e Ohrit"

Hapja solemne e edicionit të 58-të të Festivalit "Vera e Ohrit"

Ohër, 12 korrik 2018 (MIA) - Ohri prej sonte e deri më 20 gusht do t'i jetojë 40 ditët e veta me emo... më tepër...

Prezantim i punëve të realizuara konservuese-restauruese në teatrin antik në Skupi

Prezantim i punëve të realizuara konservuese-restauruese në teatrin antik në Skupi

Shkup, 11 korrik 2018 (MIA) - Drejtoria për mbrojtje të trashëgimisë kulturore të lokalitetit arkeol... më tepër...

Ekspozitë dhe koncert në "Verën e Shkupit"

Ekspozitë dhe koncert në "Verën e Shkupit"

Shkup, 11 korrik 2018 (MIA) - Në "Verën e Shkupit" sotne ekspozitë do të ketë Drenusha Palloshi, pre... më tepër...

Koncert i orkestrës rinore botërore të xhazit në "Verën e Shkupit"

Koncert i orkestrës rinore botërore të xhazit në "Verën e Shkupit"

Shkup, 9 korrik 2018 (MIA) - Orkestra rinore botërore e xhazit (JM World Jazz Orchestra), e kryesuar... më tepër...

Mbrëmje e muzikës klasike franceze me violonçelisten Freferik Legrand

Mbrëmje e muzikës klasike franceze me violonçelisten Freferik Legrand

Shkup, 8 korrik 2018 (MIA) - Violonçelistja franceze Frederik Legrand sonte do të shfaqet në "Verën ... më tepër...

Promovimi i "Pro muzika" dhe balet "Libertango" në "Verën e Shkupit"

Promovimi i "Pro muzika" dhe balet "Libertango" në "Verën e Shkupit"

Shkup, 6 korrik 2018 (MIA) - Drejtoria për Kulturë dhe Art - Shkup sot në suaza të "Verës së Ohrit" ... më tepër...

Ademi: Mbesim të përkushtuar në përmbushjen e reformave

Ademi: Mbesim të përkushtuar në përmbushjen e reformave

Shkup, 5 korrik 2018 (MIA) - Si ministër do të tentoj për kulturë të barabartë për të gjithë, pa për... më tepër...

Ministri Ademi u takua me koordinatorin e Zyrës Programore të TIKA, Ajtekin Ajden

Ministri Ademi u takua me koordinatorin e Zyrës Programore të TIKA, Ajtekin Ajden

Shkup, 4 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, ka zhvilluar sot takim pune me koordin... më tepër...

Ministri Ademi u takua me kryetarin e MATUSITEB, Emin

Ministri Ademi u takua me kryetarin e MATUSITEB, Emin

Shkup, 4 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Kulturës dhe Shkencës, Arbër Ademi sot u takua me kryetarin ... më tepër...

Ministri Ademi u takua me ambasadorin e Shqipërisë, Fatos Reka

Ministri Ademi u takua me ambasadorin e Shqipërisë, Fatos Reka

Shkup, 4 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, priti ambasadorin e Republikës së Shqi... më tepër...

Asani: Po e rilidhim historinë e fragmentuar shqiptare (PRS)

Asani: Po e rilidhim historinë e fragmentuar shqiptare (PRS)

Nju-Jork, 4 korrik 2018 (MIA) - Para një numri të madh të mërgimtarëve shqiptarë, në Komunitetin Mys... më tepër...

Asani: Po e rilidhim historinë e fragmentuar shqiptare

Asani: Po e rilidhim historinë e fragmentuar shqiptare

Nju-Jork, 4 korrik 2018 (MIA) - Para një numri të madh të mërgimtarëve shqiptarë, në Komunitetin Mys... më tepër...

Filmi "Homo" mbështetet nga Qendra kosovare për kinematografi

Filmi "Homo" mbështetet nga Qendra kosovare për kinematografi

Shkup, 3 korrik 2018 (MIA) - Projekti më i ri i Skopje Film Studio për film artistik të metrazhit të... më tepër...