• A-
  • A
  • A+
E martë, 22 Maj 2018, 

Shëndetësi

Ministri Filipçe merr pjesë në Asamblenë e 71 të Organizatës Botërore të Shëndetësisë

Ministri Filipçe merr pjesë në Asamblenë e 71 të Organizatës Botërore të Shëndetësisë

Shkup, 21 maj 2018 (MIA) - Një delegacion i Ministrisë së Shëndetësisë i kryesuar nga ministri Venko... më tepër...

 
Shënim i Ditës botërore të mjekëve familjarë - të përgjithshëm

Shënim i Ditës botërore të mjekëve familjarë - të përgjithshëm

Shkup, 19 maj 2018 (MIA) - Shoqata e mjekëve të mjekësisë së përgjithshme - mjekësi familjare edhe k... më tepër...

Donacion nga emigrantët në Danimarkë për klinikën në Tetovë

Donacion nga emigrantët në Danimarkë për klinikën në Tetovë

Tetovë, 18 maj 2018 (MIA) - Spitali klinik i Tetovës sot mori donacion prej karrocave për personat m... më tepër...

Në Maqedoni për herë të parë metodë "thikë uji" për polipe dhe tumore në zorrën e trashë dhe në stomak

Në Maqedoni për herë të parë metodë "thikë uji" për polipe dhe tumore në zorrën e trashë dhe në stomak

Shkup, 18 maj 2018 (MIA) - Metodë e re në trajtimin e polipeve dhe tumoreve në zorrën e trashë dhe s... më tepër...

Për herë të parë në Maqedoni transplantim jofamiljar i qelizave staminale hematopoetike në Hematologji

Për herë të parë në Maqedoni transplantim jofamiljar i qelizave staminale hematopoetike në Hematologji

Shkup, 17 maj 2018 (MIA) - Reparti tërësisht i renovuar për transplantim sot është hapur në Klinikën... më tepër...

Filipçe: Të gjitha masat janë për mjekët që të qëndrojnë në sistemin tonë shëndetësor

Filipçe: Të gjitha masat janë për mjekët që të qëndrojnë në sistemin tonë shëndetësor

Shkup, 17 maj 2018 (MIA) - Të gjitha masat që i planifikojmë janë në drejtim të mjekëve të qëndrojnë... më tepër...

Transplantimi jofamiljar i qelizave staminale hematopoetike fillon në Hematologji

Transplantimi jofamiljar i qelizave staminale hematopoetike fillon në Hematologji

Shkup, 17 maj 2018 (MIA) - Një prej procedurave më të sofistifikuara terapeutike në mjekësinë bashkë... më tepër...

"Ënjtem, por nuk tërhiqem - vizatoj!", punëtori për sëmundjen e rrallë të fëmijëve HAE

"Ënjtem, por nuk tërhiqem - vizatoj!", punëtori për sëmundjen e rrallë të fëmijëve HAE

Shkup, 13 maj 2018 (MIA) - Nën moton "Ënjtem, por nuk tërhiqem - vizatoj!", Shoqata HAE Maqedoni në ... më tepër...

Ndahen certifikatat për trajnimin për reanimim, transport dhe retinopatinë e foshnjave të sapolindura

Ndahen certifikatat për trajnimin për reanimim, transport dhe retinopatinë e foshnjave të sapolindura

Shkup, 11 maj 2018 (MIA) - Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shëndetësisë, Vlladimir Milloshov pas... më tepër...

Beshliovska: Të ndalet ikja nga vendi e infermiereve

Beshliovska: Të ndalet ikja nga vendi e infermiereve

Shkup, 11 maj 2018 (MIA) - Maqedoni po përballet me mungesë të motrave mjekësore. Në Evropë, normat ... më tepër...

Filipçe: Gjenerata e re e specializantëve privatë do të marrë rrogë

Filipçe: Gjenerata e re e specializantëve privatë do të marrë rrogë

Shkup, 11 maj 2018 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot deklaroi se specializantët pri... më tepër...

Policia financiare kryen kontrolle për import paralel të ilaçeve

Policia financiare kryen kontrolle për import paralel të ilaçeve

Shkup, 11 maj 2018 (MIA) - Drejtoria e Policisë Financiare në ditët të kaluara ka hyrë në disa klini... më tepër...

U nënshkrua Marrëveshje për avancimin e shëndetit dhe uljen e vdekshmërisë së nënave dhe foshnjeve (video)

U nënshkrua Marrëveshje për avancimin e shëndetit dhe uljen e vdekshmërisë së nënave dhe foshnjeve (video)

Shkup, 10 maj 2018 (MIA) - Zbatimi i përbashkët i masave për përmirësimin e shëndetit të nënave dhe ... më tepër...

Nënshkruhet Marrëveshje për përmirësimin e shëndetit dhe uljen e vdekshmërisë tek nënat dhe të sapolindurit (video)

Nënshkruhet Marrëveshje për përmirësimin e shëndetit dhe uljen e vdekshmërisë tek nënat dhe të sapolindurit (video)

Shkup, 10 maj 2018 (MIA) - Zbatimi i përbashkët i masave për përmirësimin e shëndetit të nënave dhe ... më tepër...

Nënshkrim i marrëveshjes për uljen e vdekshmërisë te nënat dhe te të porsalindurit

Nënshkrim i marrëveshjes për uljen e vdekshmërisë te nënat dhe te të porsalindurit

Shkup, 10 maj 2018 (MIA) - Marrëveshje për kontribut të përbashkët në zbatimin e një pjese të masave... më tepër...

Konferencë "Shëndeti i romëve, qasja, sfida dhe mundësi për përmirësim"

Konferencë "Shëndeti i romëve, qasja, sfida dhe mundësi për përmirësim"

Shkup, 10 prill 2018 (MIA) - Konferencë  "Shëndeti i romëve, qasja, sfida dhe mundësi për përmirësim... më tepër...

Filpçe: Nuk kemi obligim për pagesë të gjobave të Bankës të KE

Filpçe: Nuk kemi obligim për pagesë të gjobave të Bankës të KE

Shkup 9 maj 2018 (MIA) - Para dy javëve kishim mbledhje me Bankën e Këshillit të Evropës. Mbetet që ... më tepër...

Mozaik

Beqari i përjetshëm Hju Grant martohet në moshën 57-vjeçare

Aktori Hju Grant, të cilin e konsideronin si një n...

Thaçi i dha pasaportë diplomatike Majlinda Kelmendit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i dha sot pasap...

Katër sëmundjet që i shëron Agjërimi

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vë...

Bebe Rexha do të performojë në finalen e “American Idol”

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha do të perf...

Princi Çarls do ta dërgojë Meganin në altar

I ati i dhëndrit, princi britanik Çarls do ta dërg...