• A-
  • A
  • A+
E enjte, 24 Maj 2018, 

Ekonomi

Ivanov i priti guvernatoren e re dhe atë të deritanishëm të BPRM-së, Angellovska-Bezhoska dhe Bogov

Ivanov i priti guvernatoren e re dhe atë të deritanishëm të BPRM-së, Angellovska-Bezhoska dhe Bogov

Shkup, 24 maj 2018 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjoge Ivanov i priti Anita Angello... më tepër...

 
Rritje e butë e aksidenteve në punë, ndryshimet ligjore të pamjaftushme

Rritje e butë e aksidenteve në punë, ndryshimet ligjore të pamjaftushme

Shkup, 24 maj 2018 (MIA) - Raporti i fundit për aksidente gjatë punës që viteve të fundit e përpunon... më tepër...

Tevdovski dhe Angelovska-Bezhoska për vizitë pune në Bruksel

Tevdovski dhe Angelovska-Bezhoska për vizitë pune në Bruksel

Shkup, 24 maj 2018 (MIA) - Ministri i Financave Dragan Tevdovski dhe guvernatorja e Bankës Popullore... më tepër...

Bekteshi për vizitë në UKA Komerc, fitues i mjeteve nga Programi për konkurrencë, inovacione dhe sipërmarrësi

Bekteshi për vizitë në UKA Komerc, fitues i mjeteve nga Programi për konkurrencë, inovacione dhe sipërmarrësi

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) -  Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot ka vizituar kompaninë UKA Ko... më tepër...

Despotovski: Interesim i madh për mjetet nga Plani për zhvillim ekonomik

Despotovski: Interesim i madh për mjetet nga Plani për zhvillim ekonomik

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - Interesimi për shfrytëzimin e granteve bashkëfinancuese për ndërmarrje mi... më tepër...

Në Maqedoni është hapur fabrika e parë për fotovoltaikë

Në Maqedoni është hapur fabrika e parë për fotovoltaikë

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - Është hapur fabrika e parë në Maqedoni për prodhim të paneleve fotovoltai... më tepër...

Sugareski: Projekti për rrugën Veles-Prilep, nëpërmjet Babunës, duhet të rishikohet

Sugareski: Projekti për rrugën Veles-Prilep, nëpërmjet Babunës, duhet të rishikohet

Veles, 23 maj 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, sot në Veles duke u... më tepër...

Tevdovski pret që të vazhdojë bashkëpunimi i mirë me guvernatoren e re të BPRM-së

Tevdovski pret që të vazhdojë bashkëpunimi i mirë me guvernatoren e re të BPRM-së

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - Ministri i Financave Drangan Tevdovski sot realizoi takim me guvernatoren... më tepër...

LOE: Ndërtimtarët të shqetësuar nga aktiviteti i zvogëluar investues në sektorin e ndërtimtarisë

LOE: Ndërtimtarët të shqetësuar nga aktiviteti i zvogëluar investues në sektorin e ndërtimtarisë

Shkup, 23 maj 2018 (MIA)  - Në mars të këtij viti janë lëshuar 45.1 për qind më pak leje ndërtimi kr... më tepër...

SHA ELEM shiti tepricë të re të energjisë elektrike për 1.235.808 euro

SHA ELEM shiti tepricë të re të energjisë elektrike për 1.235.808 euro

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - SHA Elektrana të Maqedonisë kumtoi se gjatë ditës së djeshme ka shitur te... më tepër...

Hapja e fabrikës për prodhim të moduleve diellore fotovoltaike në Shkup

Hapja e fabrikës për prodhim të moduleve diellore fotovoltaike në Shkup

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - Fabrika e parë për prodhimin e moduleve diellore fotovoltaike dhe modulev... më tepër...

Ministri Bekteshi për vizitë në fabrikën UKA komerc

Ministri Bekteshi për vizitë në fabrikën UKA komerc

Shkup, 23 maj 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot do ta vizitojë fabrikën për pr... më tepër...

Angjushev: Qeveria do të bëjë përpjekje për hua të "Jugohrom"-it për filtrat për furrat

Angjushev: Qeveria do të bëjë përpjekje për hua të "Jugohrom"-it për filtrat për furrat

Shkup, 22 maj 2018 (MIA) - Qeveria përmes instrumenteve të Bankës së Maqedonisë për mbështetje të zh... më tepër...

Rimontim i blloqeve në "REK Bitola"

Rimontim i blloqeve në "REK Bitola"

Manastir, 22 maj 2018 (MIA) - SHA ELEM e përgatitur do ta presë sezonin e ri të ngrohjes pasi në koh... më tepër...

Angellovska-Bezhoska: Sfidë për zbatimin e politikës së suksesshme dhe të pavarur monetare

Angellovska-Bezhoska: Sfidë për zbatimin e politikës së suksesshme dhe të pavarur monetare

Shkup, 22 maj 2018 (MIA) - Vazhdim me zbatimin e politikës së suksesshme dhe të pavarur monetare në ... më tepër...

Bogov: Shtatë vjet i kursit stabil të denarit dhe sistem bankar stabil

Bogov: Shtatë vjet i kursit stabil të denarit dhe sistem bankar stabil

Shkup, 22 maj 2018 (MIA) - Kurs stabil i denarit dhe sistem bankar stabil, i cili shënoi rritje dhe ... më tepër...

Tevdovski: Bëjmë gjithçka që të mbështetet rritja e pagave

Tevdovski: Bëjmë gjithçka që të mbështetet rritja e pagave

Shkup, 22 maj 2018 (MIA) - Ministri i Financave, Dragan Tevdovski sot vlerësoi se të dhënat e fundit... më tepër...

Mozaik

Era Istrefi, Niki Xhem dhe Uill Smith do ta këndojnë himnin e botërorit

Organizatorët e Kampionatit botëror të futbollit e...

Hali Beri do të luajë në "Xhon Uik 3"

Hali Beri dhe Anxhelika Hjuston i janë bashkuar ek...

Beqari i përjetshëm Hju Grant martohet në moshën 57-vjeçare

Aktori Hju Grant, të cilin e konsideronin si një n...

Thaçi i dha pasaportë diplomatike Majlinda Kelmendit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i dha sot pasap...

Katër sëmundjet që i shëron Agjërimi

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vë...