• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Evropë

Eurokontroll: Gjithnjë e më shpesh do të vonohen fluturimet në Evropë

Eurokontroll: Gjithnjë e më shpesh do të vonohen fluturimet në Evropë

Bruksel, 19 qershor 2018 (MIA) - Aeroportet evropiane nuk kanë kapacitet të përballen me trafikun gj... më tepër...

 
BE-ja po përgatitë "pltaforma rajonale dalëse" për emigrantët

BE-ja po përgatitë "pltaforma rajonale dalëse" për emigrantët

Bruksel, 19 qershor 2018 (MIA) - Bashkimi Evropian javën e ardhshme do të fillojë me përgatitjen e "... më tepër...

Dojçe Vele: Marsh populistik në mbarë Evropën

Dojçe Vele: Marsh populistik në mbarë Evropën

Berlin, 19 qershor 2018 (MIA) -  Ka çdoherë e më shumë vende  në BE  në të cilat populistët djathtis... më tepër...

Zaharova: Ishim të hapur drejt Perëndimit, por u  zhgënjyem

Zaharova: Ishim të hapur drejt Perëndimit, por u zhgënjyem

Helsinki, 19 qershor 2018 (MIA) - Nga fundi i Luftës së Ftohtë, Rusia tërësisht është hapur drejt ve... më tepër...

UNHCR: Numri i refugjatëve në vitin 2017 arriti rekordin në 68,5 milionë njerëz (PLT)

UNHCR: Numri i refugjatëve në vitin 2017 arriti rekordin në 68,5 milionë njerëz (PLT)

Gjenevë, 19 qershor 2018 (MIA)  - Numri i refugjatëve dhe personave të zhvendosur brenda vendit në b... më tepër...

UNHCR: Numri i refugjatëve në vitin 2017 arriti 68,5 milionë njerëz

UNHCR: Numri i refugjatëve në vitin 2017 arriti 68,5 milionë njerëz

Gjenevë, 19 qershor 2018 (MIA) - Numri i refugjatëve dhe personave të zhvendosur brenda vendit në bo... më tepër...

Dy të vrarë dhe tre të plagosur në këmbimzjarrin në Malme (PLT)

Dy të vrarë dhe tre të plagosur në këmbimzjarrin në Malme (PLT)

Malme, 19 qershor 2018 (MIA) - Dy persona kanë humbur jetën, ndërsa tre të tjerë janë plagosur në kë... më tepër...

Greqia ka pranuar më së shumti emigrantë në mesin e anëtarëve të BE-së

Greqia ka pranuar më së shumti emigrantë në mesin e anëtarëve të BE-së

Romë, 19 qershor 2018 (MIA) - Në pesë muajt e parë të këtij viti në Greqi kanë arritur mbi 19.800 em... më tepër...

Një i vrarë dhe katër të lënduar në këmbimzjarrin në Malme (PLT)

Një i vrarë dhe katër të lënduar në këmbimzjarrin në Malme (PLT)

Malme, 19 qershor 2018 (MIA) - Një person ka humbur jetën, ndërsa katër të tjerë janë plagosur këmbi... më tepër...

Malme: Në këmbimzjarr lëndohen katër persona

Malme: Në këmbimzjarr lëndohen katër persona

Malme, 19 qershor 2018 (MIA) - Në këmbimzjarrin që ka ndodhur mbrëmë në Malme, katër persona janë lë... më tepër...

Merkel ka 12 ditë  për zgjidhjen e çështjes së kontrollit kufitar

Merkel ka 12 ditë për zgjidhjen e çështjes së kontrollit kufitar

Berlin, 18  qershor 2018 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme të Gjermanisë i ka dhënë afat kancel... më tepër...

Rënie e konsiderueshme e kërkesave për azil në BE

Rënie e konsiderueshme e kërkesave për azil në BE

Bruksel, 18 qershor 2018 (MIA) - Gjatë vitit 2017 edhe krahas presioneve  të kufijve të jashtëm, në ... më tepër...

CSU debaton për krizën migruese me rrezik për mbijetesë të Qeverisë gjermane

CSU debaton për krizën migruese me rrezik për mbijetesë të Qeverisë gjermane

Berlin, 18 qershor 2018 (MIA) - Aleatët bavarian të kancelares Angela Merkel, Unioni kristiano-socia... më tepër...

Sanksionet e BE-së drejt Krimesë vazhdohen edhe për një vit

Sanksionet e BE-së drejt Krimesë vazhdohen edhe për një vit

Bruksel, 18 qershor 2018 (MIA) - Këshilli i BE-së sot vendosi për edhe një vit t'i vazhdojë sanksion... më tepër...

Tusk në turne evropian para Samitit të BE-së

Tusk në turne evropian para Samitit të BE-së

Bruksel, 18 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Këshillit Evropian, Donald Turk, do t'i vizitojë shtetet... më tepër...

Merkel nën presion për refugjatët

Merkel nën presion për refugjatët

Vjenë, 18 qershor (MIA) - Kancelarja gjermane Angela Merkel, nën presion të ministrit të Punëve të B... më tepër...

Policia italiane arrestoi 104 mafiozë

Policia italiane arrestoi 104 mafiozë

Romë, 18 qershor 2018 (MIA) - Policia italiane zbatoi operacion masiv në rajonin e qytetit Bari, me ... më tepër...