• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Korrik 2018, 

Paralajmërime

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

17 korrik 2018 Shkup - Komisioneri evropian për politikë evropiane të fqinjësisë dhe negociatat e z... më tepër...

 
MIA Paralajmërime Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime Maqedoni (PLT)

16 korrik 2018 Shkup - Seancë e Komisionit kuvendor për transport, lidhje dhe ekologji. (Salla e K... më tepër...

MIA Paralajmërime Maqedoni

MIA Paralajmërime Maqedoni

16 korrik 2018 Shkup - Seancë e Komisionit kuvendor për transport, lidhje dhe ekologji. (Salla e Ko... më tepër...

MIA Paralajmërime botë

MIA Paralajmërime botë

16 korrik 2018 Helsinki - Presidenti amerikan Donald Tramp do të takohet me kolegun e tij rus Vladi... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

15 korrik 2018 Galiçnik - Kryeministri Zoran Zaev do të mbajë fjalim në Dasmën e 45-të të Galiçniku... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

14 korrik 2018 Shkup - Me moton "Ecim përpara, Maqedonia në BE dhe NATO" do të festohet marrja e ft... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

14 korrik 2018 Kumanovë - Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe do të mbajë fjalim në hapjen e Qend... më tepër...

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

14 korrik 2018 (MIA) Paris - Franca e shënon festën kombëtare - Ditën e rënies së Bastiljës. Nicë ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

13 korrik 2018 Varshavë - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi do të marr... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

13 korrik 2018 Varshavë - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi do të marr... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

13 korrik 2018 Varshavë - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi do të marr... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

13 korrik 2018 Londër - Presidenti amerikan Donald Tramp është për vizitë zyrtare në Britani, ku do... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

12 korrik Varshavë – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi do të marrë pje... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

11 korrik 2018  Shkup - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, do të takoh... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

11 korrik 2018  Shkup - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, do të takoh... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

11 korrik 2018 (MIA)  Bruksel - Fillon samiti i NATO-s. Insbruk - Takim i ministrave të punëve të ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

10 korrik 2018 Londër - Një delgacion qeveritar i udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev në Samitin ... më tepër...