0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatMKD-ALShkup

Sportelet për tatime të Qytetit të Shkupit të premten do të punojnë deri në ora 16:30 minuta

Qyteti i Shkupit informon se për shkak të mbështetjes teknike dhe përmirësimit të sistemit për tatime të pronës, më 12.02.2021 (e premte) sportelet në barakën numër 16 nuk do të punojnë në periudhën nga ora 16:30 deri në 19:30 minuta.

Back to top button
Close
Close