Оригинални текстови

СПМ:Дали полицаецот е граѓанин, дали полицаецот има свои слободи и права

Синдикатот на Полиција на Македонија, и во овој случај по кој знае кој пат, со огромно жалење ја прими информацијата дека Министерството за внатрешни работи од скоро го има напуштено уште еден припадник  и наш член Полицаец  од СВР Куманово .

Back to top button
Close
Close