Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Spitali në Strugë pranoi një automjet ambulancë, donacion nga komuniteti i biznesit

Spitali i Përgjithshëm i Strugës mori një automjet ambulancë, donacion nga 14 kompani me përgjegjësi shoqërore përmes Fondacionit për Zhvillim të Arsimit dhe Kulturës "Albiz".

Back to top button
Close
Close