Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Spitali Klinik i Tetovës mori donacion nga Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane në Teksas

Donacion nga 500 shtresë e mbulesa, të cilat përfshijnë batanije, çarçafë, jastëkë, me vlerë të përgjithshme prej 10 mijë euro për spitalin klinik të Tetovës. Ky donacion nga Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikan në Teksas d të destinohet dhe përdoret për nevojat e pacientëve të cilët janë shtruar në spitalin klinik të Tetovës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close