0_Maqedoni.PortalShoqëri

SPGPM i dënon ashpër sulmet ndaj gazetarëve dhe punonjësve mediatikë

Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatikë (SPGPM) ashpër i dënon sulmet ndaj gazetarëve dhe punonjësve mediatikë të cilat ndodhën sot gjatë protestave kundër aktgjykimeve për rastin "Monstra".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close