0_Магазин.ПорталНаука и технологија

„Спејсшип 2“ на „Вирџин галактик“ доби привремена забрана за летови во Вселената

„Спејсшип 2“ на „Вирџин галактик“ нема повторно да лета поради истрагата за инцидент на летот во јули, кога милијардерот Ричард Бренсон - основачот на компанијата, мина неколку минути во Вселената.

Back to top button
Close
Close