0_Магазин.ПорталВидеоПатувања

„Спејс-Икс“ успешно ги лансираше првите свои вселенски туристи

Летот е изнајмен од американскиот милијардер Џеред Ајзекмен - 38-годишниот основач и извршен директор на „Шифт-4 пејмент“ и искусен пилот. Со него се и Сијан Проктор (51), Хејли Арсено (29) и Крис Семброски (42).

Back to top button
Close
Close