Политички партии

Спасовски: Во соработка со граѓаните ќе ја зголемиме општата и сообраќајната безбедност

Потпретседателот на СДСМ Оливер Спасовски денеска присуствуваше на маалска средба со граѓани од скопската општина Ѓорче Петров.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close