0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

Spasovski: “Task forcë” për luftë më efektive kundër dhunës në baza gjinore

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski propozon formim të “Task forcës” së posaçme në MPB në luftën kundër dhunës në baza gjinore. Kjo njësi siç ka thënë sonte në tribunën onlajn të partisë do të përbëhej nga përfaqësues të më shumë organeve shtetërore, prokurorisë, gjyqësisë, strukturës policore dhe sektorit qytetar, ndërsa të vepronte si link për reagim të shpejtë, sanksionim dhe parandalim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close