МКДОпштествоПолитика

Спасовски: Продолжува континуираното опремување на полицијата

Деновиве, во магацинот на МВР пристигнаа 8.000 пара чевли со тенок ѓон. Наскоро се очекува испораката 10.000 пара чевли со дебел ѓон, 10.000 пара полувисоки чевли, 2.330 флуоросцентни елеци, 8.000 маици, 8.000 виндјакни, 20.000 кошули, објави на фејсбук  министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Back to top button
Close
Close