Политички партии

Спасовски од Опае: ,,Најдоброто за нашата општина“ е доказ дека се грижиме за сите општини подеднакво и го развиваме секој регион рамномерно

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, вечерва беше меѓу граѓаните на маалска средба со граѓаните на С. Опае како дел од серијата теренски активности „Најдоброто за нашата општина“.

Back to top button
Close
Close