Политички партии

Спасовски: На локалните избори СДСМ ќе излезе со најдобра кадровска и програмска понуда

Постојаниот контакт преку непосредни директни средби со граѓаните претставува континуитет во пристапот и работењето на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија. Во таа насока е и караванот со низа теренки активности Најдоброто за нашата општина, во чијшто рамки денеска потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски присуствуваше на маалска средба со граѓани во Тетово.

Back to top button
Close
Close