0_Maqedoni.PortalPartitë politikeTekste origjinale

Spasovski: LSDM udhëhiqet nga përpjekja për barazi të plotë gjinore

Shkup, 19 shtator 2020

Shkup, 19 shtator 2020

Nënkryetari i LSDM-së, Oliver Spasovski sot mori pjesë në Shkollën verore për aktivizëm të grave në organizim të Forumit të Grave të LSDM-së dhe Progres Instituti.

Në fjalimin e tij, Spasovski theksoi se LSDM është parti e cila udhëhiqet nga përpjekja  për barazi të plotë midis burrave dhe grave dhe kjo deri tani është treguar nëpër shembuj konkretë dhe të dukshëm.

Nënkryetari Spasovski shprehu falënderim për të gjithë angazhimin e deritanishëm të Forumit të Grave të cilat e kanë dhënë në krijimin e politikave gjinore cilësore.

Qendra për Komunikime me Opinionin të LSDM-së

_____________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close