Korrespondentë MKDLajme nga komunatPartitë politike

Spasovski: LSDM do të zgjedhë kryetarin e partisë më 21 mars në zgjedhje të drejtpërdrejta

LSDM-ja dhe Qeveria punojnë për qytetarët, implementojnë projekte që do të paraqesin progresin e shoqërisë dhe bazën për zhvillimin e ardhshëm. Me ndryshimin e shoqërisë, domosdoshmërisht lind nevoja për të ndryshuar edhe partinë. Sipas vizioneve, partia si përgjegjëse vendosi të ndërmarrë hapa drejt demokratizimit. Me ndryshimet në Statut, si një hap përpara drejt demokratizimit të mëtejshëm, LSDM-ja do të zgjedhë kryetarin në zgjedhje të drejtpërdrejta.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close