0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëUncategorizedVideo deklaratë

Spasovski: Integriteti dhe pajisimi i nëpunësve policor imperativ për reforma sistemike

Çdo polic duhet të sigurohet me parakushtet themelore për punë normale, ndërsa integriteti, pajisjet, statusi i një efektivi të policisë janë imperativ, pa të cilat është e pamundur të zbatohet ndonjë reformë sistematike në këtë sferë, tha sot ministri i Punëve të Brendshëm, Oliver Spasovski.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close