Фотосервис

Спасовски и Филипче на Клиниката за неврохирургија

Премиерот Оливер Спасовски и министерот за здравство Венко Филипче во посета на реновираниот стационарен оддел на Универзитетската клиника за неврохирургија

Back to top button
Close
Close