0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Spasovski dhe Sekulloviq në Ponikva kanë ndjekur stërvitje demonstruese të njësive elitare të MPB-së

Në qendrën rekreative-dimërore të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Ponikva sot u prezantuan katër stërvitje demonstruese nga ana e Njësisë për sistemim të shpejtë dhe nga Njësia për detyra speciale pranë Sektorit për operacione speciale policore të Byrosë për siguri publike.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close