EvropëEvropë.Portal

Spanja shkatërroi armët e organizatës ETA

– Spanja shkatërroi më shumë se një mijë armë të ETA-s, ndërsa kryeministri Pedro Sançez deklaroi se nevojitet kompensim për dhimbjen e viktimave të organizatës separatiste baske dhe grupet e tjera “terroriste”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close