EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Spanja dhe Portugalia kërkojnë që BE-ja të mundësojë certifikatë për vaksinim

Bashkimi Evropian sot do të diskutojë për mundësinë e vendosjes së certifikatës për vaksinim me qëllim që të lehtësohet udhëtimi në kuadër të Unionit. Përveç Greqisë, edhe Spanja dhe Portugalia kërkojnë certifikatë të këtillë, përderisa vende të tjera shprehën shqetësim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close