0_Магазин.ПорталДизајн

Сoздателката на вакцината од Оксфорд доби своја „Барбика“

Вакцинологот Сара Гилберт, која беше почестена и со награда по повод роденденот на кралицата, почна со создавањето вакцина против коронавирусот во почетокот на 2020 година.

Back to top button
Close
Close