Дописници МКДОпштински вести

Советот на општина Куманово донесе одлука за збратимување со Гњилане

Советот на Општина Куманово денеска донесе одлука за збратимување на општините Куманово и Гњилане, со цел да се продлабочи веќе постоечката долгогодишна соработка на двете локални самоуправи.

Back to top button
Close
Close