Политички партии

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Шилегов нема изградени булевари и паркови, се фали со менување имиња на улици

Менувањето на имињата на улици се прави на насилен пат, без квалитетна јавна дебата и со многу политика. Од ветениот зиплајн, луна парк, нови булевари, подземни сообраќајници, тунел под кале, Шилегов спадна да главен проект му е имиња на улици како Социјалистичка зора наместо Христо Батанџиев, 4 јули наместо Борис Сарафов, Бихакќа наместо Павел Шатев, Иво Лола Рибар наместо Теодосиј Гологанов.

Back to top button
Close
Close