Lajme nga komunatServise informueseShkup

Sot pa ujë pjesë e Komunës së Çairit

Sot nga ora 10:30, pa ujë janë shfrytëzuesit nga rruga "Xhon Kenedi" dhe me presion të zvogëluar shfrytëzuesit në rrugën "Samoillova" në Komunën e Çairit.

Shkup, 3 qershor 2020 (MIA) – Sot nga ora 10:30, pa ujë janë shfrytëzuesit nga rruga “Xhon Kenedi” dhe me presion të zvogëluar shfrytëzuesit në rrugën “Samoillova” në Komunën e Çairit.

Siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhimin me kriza – Shkup, ndërprerja është për shkak të defektit rrugor të rrjetit ujësjellës f 400m.m. në rrugën “Xhon Kenedi” nr. 2.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë derisa të rregullohen defektet. bs/bsh/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close