Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

На патниот правец Кичево – Охрид, поточно кај с.Врбјани после планинскиот превој Пресека, на ден 19.10.2020 (понеделник) поради работи на пат (минирање) во период помеѓу 12 и 15 часот сообраќајот ќе биде во прекин 10 - 15 минути.

Back to top button
Close
Close