0_Македонија.ПорталОпштество

Соработка на РСБСП со српската Агенција за безбедност на сообраќајот на патиштата

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Агенцијата за безбедност на сообраќајот на патиштата на Република Србија потпишаа Меморандум за соработка, кој како што информираат, претставува правна основа за понатамошно заедничко дејствување во повеќе сегменти од областа на безбедноста на патниот сообраќај.

Back to top button
Close
Close