Политички партии

ВМРО-НП: Владата да направи директен увоз на ПЦР-тестови и да се пуштат во широка продажба

Според наши потврдени информации, во некои од соседните земји веќе се продаваат брзи ПЦР тестови каде што луѓето можат самостојно да го купат во аптека и самостојно во рок од петнаесет минути да направат проверка дали нивниот резултат е позитивен или негативен.

Back to top button
Close
Close