Дописници СветЕвропаЕвропа.Портал

Сообраќајот на аеродромите во Париз може да се врати на нивото од 2019 година помеѓу 2024 и 2027 година

-Претпоставката за сообраќајна аеродрмите во  Париз за 2020 година е ревидирана надолу за околу -63 отсто до опсег од -65  до -70 отсто", се вели во соопштението на АДП.  Во кое потврдува дека сообраќајот во Аеродромите во Париз можат да се вратат на нивото од 2019 година „на крајот од периодот помеѓу 2024 и 2027 година“.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close