ОпштествоХроникаХроника.Портал

Сообраќајната полиција вчера изрекла 217 санкции

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 217 мерки. Најмногу од нив, вкупно 49 за непрописно паркирани возила, 37 прекршоци што ги чинат пешаците, 20 санкции за користење мобилен телефон и 16 за некористење сигурносен појас, информираат од Министерството за внатрешни работи.

Back to top button
Close
Close