0_Magazinë.PortalShkencë dhe teknologji

“Soni plejstejshën 5” fitoi dy të tretat e tregut botëror

Kompania  për analizë të tregut "Gejmigsmart" në raportin e tij publikoi se në fund të dhjetorit, pothuajse  dy të tretat e tregut i përkasin konsolit "Soni plejstejshën 5".

Back to top button
Close
Close