BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Sonda kineze Çang 5 ka marrë mostra nga Hëna dhe u nis drejtë Tokës

Sonda kineze Çang 5 sot kthehet në Tokë dhe pas më shumë se 40 vjetëve do të sjellë mostra nga Hëna.

Back to top button
Close
Close