Fotoservis

Solemnitet me rastin e promovimit të nëntogerëve dhe kadetëve në Akademinë ushtarake

Solemnitet me rastin e promovimit të nëntogerëve dhe kadetëve në Akademinë ushtarake

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close