EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Solberg me ultimatum deri te partnerët e koalicionit

Kryeministrja e Norvegjisë dhe lidere e partisë konservative Erna Solberg ka dhënë afat deri te partnerët e vegjël të koalicionit të deklarohen për mbetjen në Qeveri.

Back to top button
Close
Close