0_Македонија.ПорталПолитика

Собраниска делегација на собир на Парламентарното собрание на Франкофонијата

Во Делемон, Швајцарија, денеска и утре ќе се одржи Регионалното собрание Европа на Парламентарното собрание на Франкофонијата (ПСФ) на која ќе учествува Џеват Адеми, претседател и Весна Дамчевска-Илиевска, прв потпретседател на Секцијата на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Франкофонијата (ПСФ).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close