0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Собраниска дебата за ребалансот на Буџетот

Пратениците од власта и опозицијата во дебатата за ребалансот на Буџетот не отстапуваат од веќе искажаните ставови, додека министерот за финансии Фатмир Бесими предупреди дека состојбата кај нас не се разликува во однос на случувањата во светски рамки и дека таа е условена од коронакризата која предизвикува потешкотии во финансиските предвидувања.  

Back to top button
Close
Close